Osallistu etänä!

Virtuaalimessuilla voit ilmaiseksi osallistua etänä messuille ja erilaisiin tapahtumiin. Virtuaalimessut sisältävät suoran videolähetyksen paikan päältä, hitaasti kuvatut videotallenteet messuosastoista ja ohjelmatallenteitakin, sekä yhteystiedot näytteilleasettajista. Tervetuloa Virtuaalimessuille!

Turun Antikvaariset kirjamessut 09/2022

Sinunkin Tapahtumasi ??/2022

Ohjeita Virtuaali­messuille:

Virtuaalimessut aukeavat pääsääntöisesti messupäivinä normaalisti messujen aukioloaikojen mukaan. Tällöin ylläolevassa listassa messun/tapahtuman nimi muuttuu linkiksi, josta pääset messuille. Virtuaalimessut siis avoinna normaalien messuaukiolojen mukaan.

Suoran videolähetyksen eli striimin avulla voit seurata, mitä messuilla tapahtuu ja pääset tunnelmaan. Tapahtuman ohjelma, yleisesittelyt ja mahdolliset haastattelut ovat pääasiallista sisältöä.

Virtuaalimessuilla voit katsoa myös tarkempia videoita, mm. näytteilleasettajien osastoista. Näet mitä tuotteita ja palveluja messuilla on tarjolla. Voit rauhassa tutustua ja jos näet jotain kiinnostavaa, kannattaa olla heti yhteydessä suoraan kyseiseen näytteilleasettajaan.

Jos näet jotain kiinnostavaa näytteilleasettajilla, ota yhteyttä suoraan näytteilleasettajaan.

Tapah­tumajär­jestäjille:

Jos haluat järjestää oman tapahtumasi virtuaalisena kohtuullisen pienin kustannuksin, ota meihin yhteyttä, niin etsitään yhdessä joustava ratkaisu. Virtuaalitapahtumalla voit tavoittaa melkein kenet tahansa ja melkein missä tahansa.

OTA YHTEYTTÄ!