Osallistu etänä!

Virtuaalimessuilla voit ilmaiseksi osallistua etänä messuille ja erilaisiin tapahtumiin. Pienen budjetin konseptissa on vain muutama yksinkertainen elementti, mutta se riittää: suora videolähetys paikan päältä, kunnon videotallenteet messuosastoista ja ohjelmatallenteitakin, mahdollisuus kommentoida ja hyvät yhteystiedot näytteilleasettajista. Tervetuloa Virtuaalimessuille!

Booktori 07/2022

Turun Pyörämessut 13.-14.8. 2022

Turun Antikvaariset kirjamessut 09/2022

Sinunkin Tapahtumasi ??/2022

Ohjeita Virtuaali­messuille:

Virtuaalimessut aukeavat pääsääntöisesti messupäivinä normaalisti messujen aukioloaikojen mukaan. Tällöin ylläolevassa listassa messun/tapahtuman nimi muuttuu linkiksi, josta pääset messuille. Virtuaalimessut siis avoinna normaalien messuaukiolojen mukaan.

Suoran videolähetyksen eli striimin avulla voit seurata, mitä messuilla tapahtuu ja pääset tunnelmaan. Tapahtuman ohjelma, yleisesittelyt ja mahdolliset haastattelut ovat pääasiallista sisältöä.

Virtuaalimessuilla voit katsoa myös tarkempia videoita, mm. näytteilleasettajien osastoista. Näet mitä tuotteita ja palveluja messuilla on tarjolla. Voit rauhassa tutustua ja jos näet jotain kiinnostavaa, kannattaa olla heti yhteydessä suoraan kyseiseen näytteilleasettajaan.

Voit myös kommentoida asioita tapahtumaan liittyen. Sitä varten on messujen oma kommenttikenttä ja lisäksi löytyy Facebook-feed. Messujen omaa kommenttikenttää moderoidaan, joten julkaisu ei toimi aina reaaliajassa, mutta nopeaan julkaisuun pyritään. Huomaa, että näytteilleasettajien kommenttikenttä on tarkoitettu vain näytteilleasettajien käyttöön.

Jos näet jotain kiinnostavaa näytteilleasettajien kommenttikentässä, ota yhteyttä suoraan näytteilleasettajaan.

Näillä elementeillä saat irti messuista ja tapahtumista kaiken oleellisen: tunnelman, tarjonnan ja mahdollisuuden törmätä uusiin ja vanhoihin tuttuihin! Tervetuloa Virtuaalimessuille!

Tapah­tumajär­jestäjille:

Jos haluat järjestää oman tapahtumasi virtuaalisena kohtuullisen pienin kustannuksin, ota meihin yhteyttä, niin etsitään yhdessä joustava ratkaisu. Virtuaalitapahtumalla voit tavoittaa melkein kenet tahansa ja melkein missä tahansa.

OTA YHTEYTTÄ!