Suuri Pyörän­korjaus­paja

Puhjennut pyöränrengas voi olla ehkä maailman tylsin asia korjata yksin. Eikä se ole ainut asia rikkinäisessä pyörässä, johon voi olla vaikea tarttua. Tämän ongelman Turun Pyörämessut haluaa ratkaista! Pyöränkorjauspajalla tarjotaan neuvoja, kannustusta ja inspiraatiota pyörien korjaamiseen ja tuunaamiseen ja varaosia voit ostaa kauppiailta paikan päältä. Voit tulla yksin, kaksin tai isommallakin porukalla. Pyöränkorjauspajalla korjaaminen on taatusti hauskempaa ja helpompaa ja homma tulee tehtyä valmiiksi. Voit toki tuoda pyöräsi myös ammattilaisen korjattavaksi maksua vastaan. Voit toki tuoda pyöräsi myös Fillaritallin ammattilaisten korjattavaksi maksua vastaan.
Close-up of a man pumping bicycle wheel on the street.

Kärsivällisyyttä korjauspajalla!

Rehellisesti sanottuna on vaikea varmuudella ennustaa, miten Pyöränkorjauspaja lopulta toimii, koska emme osaa vielä ennustaa sen suosiota, emmekä niitä korjaushaasteita, mitä tulee vastaan. Sen takia toivomme sinulta pitkää pinnaa ja huumorimieltä, kun tulet. =) Fillaritallin ammattilaiset tekevät ilmaiseksi pieniä huoltotoimenpiteitä, kunnostavat maksua vastaan isojakin vikoja ja antavat neuvoja ja vinkkejä. Paikalla on myös ei-kaupallisia toimijoita, mm. Turun Pyöräpaja, jotka auttavat ja neuvovat sinua itse korjaamaan ja tuunaamaan pyöräsi.
Set of bicycle accessories and equipment isolated on white background. Flat lay of bike parts and instruments

Kauppiaiden kokoelmat

Kauppiaat pitävät tosiaan huolen, että varaosia ja työkaluja löytyy ostettavaksi. Korjaaminen on helpompaa, kun osia ei tarvitse hakea kilometrien takaa (kun se pyöräkään ei ole vielä kunnossa). Jos sinulla on harvinaisempia osia haussa, laita alla olevan lomakkeen kautta tietoa tarpeistasi jo etukäteen, niin kauppiaat osaavat varautua.

Tuhannen Tuunaus!

Siis tuhat tuunaajaa vai tuhannella eurolla tuunausta? Kumpikin käy, mutta vähempikin ihan hyvä! =) Korjaamisen lisäksi voit siis tietenkin myös tuunata pyörääsi Turun Pyörämessuilla. Tervetuloa kehittämään pyörääsi eteenpäin seuraavalle tasolle, pienin tai suurin askelin, hyvissä tunnelmissa. Ja kaverisi voit ottaa mukaan.

Yhteistyössä