Kiitokset kaikille kävijöille, jotka kävitte Turun Pyörä­messuilla 13.-14.8. 2022! Tavoitteena on järjestää Turun Pyörämessut mahdollisesti uudelleen vuonna 2025. Jos olet kiinnostunut yhteistyö­kumppanuu­desta, ota yhteyttä sivun alaosan lomakkeella / yhteystiedoin.

Turun Pyörämessut on uusi ilmainen pyöräilytapahtuma. Tapahtuma koostuu erilaisista elementeistä, jotka on lyhyesti esitelty tällä sivulla ja linkkien takaa löydät lisää tietoa. Tapahtuma sai alkunsa Sytytä Turku -ideakilpailun myötä ja toteutetaan yhdessä Turun kaupungin ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Vuoden 2022 messujen tietoja:

Bongaa messujen parhaat tarjoukset!

Päivitämme tänne koko ajan erilaisia messuihin liittyviä tarjouksia sitä mukaa, kun kauppiaat ja yhteistyökumppanimme niitä julkaisevat. Eniten tarjouksia bongaat tietysti juuri ennen messuja, mutta erilaiset ennakkokampanjat voivat silti yllättää koska tahansa. Klikkaa ja katso!

Kohtaamisia Aurajoen rannoilla.

Miten ihmeessä voi ensimmäistä kertaa järjestettävä piknik olla Suomen Suurin? Salaisuus on siinä, että pyöräpiknikkejä ei näytä olevan Suomessa muualla. Hieman huumorimielellä nimi on kyllä laadittu, mutta todellinen tavoite on saada pyöräilijät suurin joukoin liikkeelle, myös Sinut! Lisätietoja täältä.

Korjaa tai tuunaa pyöräsi kuntoon!

Pyöränkorjauspajalle voit tulla korjaamaan tai kehittämään pyörääsi, paikalla asiantuntijoita neuvomassa ja osia voit ostaa kauppiailta. Pyörän korjaaminen ei ole helppoa ja usein pyörä voi jäädä telineeseen pienenkin vian takia. Pyöränkorjauspaja auttaa sinua saamaan pyöräsi kuntoon. Tule yksin tai kaverin kanssa ja innostu korjaamaan!! Tuunauskin ehdottoman sallittua! Lisätietoja täältä.

Elämyksiä, ihmisiä ja informaatiota!

Täältä löydät messujen tiedotteet! Ja messuilla on ohjelmaa koko viikonlopun ajan laidasta laitaan ja lavan täydeltä: tietoiskuja, innovaatioita, tarinaa, historiaa ja tulevaisuuden havinaa. Lisätietoja täältä.

Vauhtia, Taitoa ja Wau-elämyksiä!

Messualueelle rakennetaan yhdistetty BMX- ja PYÖRÄTRIAL-näytösareena ja ohjelma tulee olemaan näkemisen arvoinen! Luvassa erityisiä näytöksiä ja alan harrastajien huikeaa harjoittelua koko viikonlopun ajan. Kokeilemaankin voi päästä!
Lisätietoja täältä.

Patentteja, palkintoja ja pyöräilyn parhaat ideat!

Tule vapauttamaan sisäinen Pelle Pelottomasi ja osallistu idea- ja innovaatiokilpailuihin. Yleisessä sarjassa keksitään yksin tai porukassa hyviä ideoita kaikesta mahdollisesta pyöräilyyn liittyvästä, sen edistämiseksi ja helpottamiseksi. Patenttisarjassa puolestaan palkitaan tulevina vuosina aina vuoden paras tai parhaat pyöräalan aineettomat oikeudet. Lisätietoja täältä.

Tulevaisuuden siemenet kylvetään tänään.

Turun Pyörämessuihin kytkeytyy tulevaisuudessa erilaisia pyöräilyyn liittyviä kehityshankkeita, varsinkin yhteistyössä Turun kaupungin kanssa, mutta yhdessä myös muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tsekkaa visiot! Lisätietoja täältä.

Osta tai Myy pyöräsi huutokauppassa!

Turun Pyörämessuilla kaikki tuntuu olevan Suurta. =) Mutta sinä ratkaiset, onko näin. Voit tulla huutamaan itsellesi mielenkiintoisen pyörän tai tuoda ylimääräiset pyöräsi huutokaupattavaksi. Myös varaosia. Myynnin välityspalkkio 10e/myyntierä ja maksat sen vain, jos tuotteesi menee kaupaksi. Voit asettaa lähtöhinnan. Lisätietoja täältä.

Yhteistyössä

Tapahtuman osoite: Vanha Suurtori, Turku