Suuri Pyörä­huuto­kauppa

Su 14.8. klo 15

Turun Pyörämessuilla järjestetään sunnuntaina 14.8. 2022 klo 15 Suuri Pyörähuutokauppa, jossa myydään polkupyöriä ja varaosia. Tervetuloa ostamaan ja myymään pyöriä ja pyörätarvikkeita! Huutokauppa alkaa klo 15 ja jatkuu niin kauan kuin tavaraa riittää, minimitarjous on 10 euroa. Huutokaupan näyttö klo 13 alkaen tällä www-sivulla ja itse messuilla.

Kuka tahansa voi tuoda tavaraa huutokauppaan myytäväksi 2 tuotetta/henkilö, ohjeiden mukaisesti, mutta pidätämme varmuuden vuoksi kaikki oikeudet rajata myytävän tavaran määrää. Jos suosio on kova, voi käydä niin, että emme voi ottaa tuotteitasi myyntiin. Jos haluaisit toisaalta myydä isommankin erän tuotteita huutokaupassa, ota yhteyttä Turun Pyörämessujen järjestäjään. Huutokaupan järjestäjä ei ole tuotteiden myyjä, vaan ainoastaan kaupanteon välittäjä. Jos huutokaupattava tuote on jonkun yrityksen tuote, kauppa on kyseisen yrittäjän ja ostajan välinen ja jos myyjänä on yksityinen henkilö, silloin kauppa on yksityisen henkilön ja ostajan välinen. Huutokaupassa ilmoitetaan jokaisen tuotteen kohdalla, kummasta on kysymys. Välityspalkkio on 10e/pyörä (tai muu myyntierä) ja se peritään vain toteutuneista kaupoista. Voit asettaa lähtöhinnan, mutta tee se viisaasti, koska huutokauppa etenee nopeasti seuraavaan tuotteeseen, jos lähtöhintaa ei heti tarjota. Tuotteiden ja myyjän tiedot pitää ilmoittaa etukäteen allaolevalla lomakkeella viimeistään 9.8. 2022 mennessä ja tuotteet pitää tuoda paikan päälle viimeistään su 14.8. klo 13 mennessä, jolloin huutokaupattavat tuotteet julkaistaan yleisön nähtäväksi myös verkossa, tällä sivulla. Kannattaa tuoda myytävät tuotteet hyvissä ajoin messuille 14.8., koska jonot ovat todennäköisiä, tiedotamme lähempänä lisää.
Tärkeää on, että täytät kaikki tiedot allaolevassa lomakkeessa. Jokainen myyjä todistaa paikan päällä henkilöllisyytensä ja allekirjoittaa sitoumuksen, että on oikeutettu myymään tavaran. Tämän sivun lomakkeen henkilötiedot eivät tule näkyviin verkossa, ainoastaan tuotteen/tuotteiden tiedot.

Ilmoita tuotteesi huuto­kauppaan

9.8. mennessä

Klikkaa tekstikenttää allaolevassa lomakkeessa. Kirjoita itse tekstikenttään myytävän tuotteen tietoja ja tarkempi kuvaus, kuitenkin ytimekkäästi.

Kirjoita Otsikko-kenttään tuotteen lyhyt myyntiotsikko, esim. tuotteen nimi, merkki ja malli jne. Laita lähtöhinta Lähtöhinta-kenttään. Täytä myös kaikki henkilötietokentät (henkilötiedot eivät tule näkyviin verkossa).

Klikkaa tekstikentän oikeassa alakulmassa olevaa pientä valokuvasymbolia ja lisää kuva tuotteesta ilmoitukseesi.

Klikkaa rasti ruutuun, ettet ole robotti ja paina LÄHETÄ.

Ilmoituksesi näkyy nyt vain itsellesi ja huutokaupan järjestäjälle, ilmoituksen ohessa lukee: "Odottaa hyväksyntää". Jos haluat lisätä uuden tuotteen, siirry kohtaan 1 ja toista.

Ilmoituksesi julkaistaan tällä sivulla huutokauppapäivänä 14.8., kun olet tuonut tuotteen paikan päälle ja ilmoittautunut ennen klo 13.

Tuotteesi myydään toivon mukaan hyvällä hinnalla 14.8. klo 15 alkavassa huutokaupassa! Ja saat rahasi huutokaupan jälkeen tai seuraavana päivänä.

Yhteistyössä