1.5. 2022

Turun Pyörämessujen kotisivut avattu! =)

1.6. 2022

Pyöräilyaiheinen idea- ja innovaatiokilpailu käynnistynyt!

Lisätiedot täältä >>>

1.7. 2022

Turun Pyörämessujen some-kanavat avattu!

1.8. 2022

Turun Pyörämessujen ohjelmatarjonta on pääosin varmistunut, tarkempi aikataulu selviää muutaman päivän sisällä ja julkaistaan näillä sivuilla.

Ohjelmalavalla on luvassa monipuolista ohjelmaa, muun muassa Turun kaupungin edustajat kertovat Turun pyöräilyn kehittämisestä ja tulevaisuudesta, Team Rynkebyn jäsenet kertovat ikimuistoisesta pyöräilymatkasta Pariisiin hyvän asian puolesta! ja etsivät myös ensi vuoden ajajia!, Idea- ja innovaatiokilpailun myötä saamme tietoiskun patenteista ja aineettomista oikeuksista ja lyhyen historiallisen katsauksen pyöräalan patenteista aina alkuvaiheista nykypäivään, Turun Polkupyöräilijät kertovat omasta toiminnastaan, Turun matkailunedistämistahot visioivat Turun tulevaisuutta yleisesti ja erityisesti pyöräilijän näkökulmasta ja jos terveys vain sallii, eräs arvovaltainen vieras kertoo pitkäaikaisesta elämän läpi kestäneestä suhteestaan liikuntaan ja erityisesti pyöräilyyn ja pohtii maailman tulevaisuutta näiden teemojen kautta. Ohjelmalavan juontajina toimivat Lassi Lähteenmäki ja Markku Heikkilä.

Näytösareenalla nähdään sunnuntaina muutama ilmiömäinen bike trial -näytös. BMX-näytösten tilanne on toistaiseksi vielä valitettavasti epävarma rataongelmien vuoksi, mutta pyrkimys on, että koko viikonlopun ajan BMX-vauhtia on myös luvassa! Lisäksi messuille on hankittu pysyväksi vetonaulaksi vanhanaikainen hurjan näköinen High Wheel -pyörä ja tavoitteena on, että mahdollisesti yksi kuljettaja alkaa harjoitella sen käyttöä messuilla ja saamme näillä näkymin jännittää, onnistuuko pyörällä ajaminen lopulta messujen aikana! High Wheel -pyörällä ajo ei ole ihan yksinkertaista, mutta kuitenkin opittavissa. Näitä pyöriä ei ole montaa Suomessa, joten kyseessä on varsinainen harvinaisuus (pyörä on käsityönä tehty Tsekissä).

Muutokset ovat vielä mahdollisia.